CHP Burdur'da Milletvekili Adaylığı için 5 aday adayı sahada

2023 genel seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden 5 aday adayı milletvekili adayı olabilmek için çalışmalara başladı.

2023 genel seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından Burdur'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden 5 aday adayı milletvekili adayı olabilmek için çalışmalara başladı.
Bucak’tan Hülya Gümüş bir süredir sahada çalışmalarını sürdürürken, İl Başkanlığı görevinden istifa ederek vakit kaybetmeden sahalara inen İzzet Akbulut’da çalmadık kapı bırakmıyor. Partinin emektar ismi ve eski il başkanı Süleyman Erman ise her zaman olduğu gibi aday adaylık yarışında bende varım dedi ve bireysel ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İl Genel Meclis üyesi Hakan Açar uzun süre önce aday adayı olacağını söylemiş ve çalışmalarını bu yönde sürdürmüştü. Osman Gök’ten herhangi bir aday adaylığı açıklaması gelmese de yapılacak seçimlerin muhtemel aday adayı olacak.

Burdur Milletvekili Aday AdayıCHP BurdurHülya Gümüşİzzet AkbulutSüleyman ErmanOsman GökHakan AçarTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.