CHP Burdur İl Başkanlığı, Yeşilova’nın Doğanbaba Köyü ve Kayadibi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Barış Ayten, İlçe Başkanı Şükrü Alpuğuz, İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, köy sakinlerini ziyaret ederek hem sohbet etti hem de bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
KÖY ZİYARETLERİNDE YOL PROGRAMLARI GÜNDEME GELDİ
Heyet, Doğanbaba Köyü ve Kayadibi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Özel İdare’nin yol programları üzerine sohbet etti. Köylülerle dertleşildi, talepler ve beklentiler dinlendi. CHP heyeti, yol çalışmalarının son durumuna ilişkin vatandaşlardan bilgi aldı ve süreci takip ettiklerini belirtti.
KADIN KOLLARI AÇIKLAMASINA DESTEK VERİLDİ
CHP Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen “Yaşam Hak – Yalnız Değilsin” temalı, kadına yönelik şiddete karşı yapılan basın açıklamasına da katılım sağlandı. Heyet, açıklamaya destek vererek dayanışma mesajı verdi.
ÖZDEMİR AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
Program kapsamında İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Özdemir’in amcası Rıza Özdemir’in cenaze törenine de katılım sağlandı. CHP heyeti, Özdemir ailesine taziye ziyareti gerçekleştirerek acılarını paylaştı. Merhuma Allah’tan rahmet dilendi.