ANKARA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Müslim Sarı, önceki dönem milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi’nin vefatı dolayısıyla sosyal medya platformu X üzerinden başsağlığı mesajı yayımladı. Sarı mesajında Selvi’nin kaybından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.
“CEVDET SELVİ’Yİ KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM”
Cevdet Selvi’nin partinin çeşitli kademelerinde önemli görevler üstlendiğini belirten Sarı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Partimizin çeşitli kademelerinde önemli görevler üstlenen, önceki dönem milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Selvi’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.”
CHP AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Sarı, Cevdet Selvi’ye rahmet dileyerek ailesine, yakınlarına ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı mesajını iletti.
Müslim Sarı, paylaşımında, “Cevdet Selvi’ye rahmet; ailesine, yakınlarına ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)