CHP Burdur Milletvekili adayları Çeltikçi'de

CHP Burdur Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ve Hülya Gümüş, Burdur’un Çeltikçi ilçesinde esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulundu.

CHP Burdur Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ve Hülya Gümüş, Burdur’un Çeltikçi ilçesinde esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulundu.

CHP Burdur Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ve Hülya Gümüş; İl Başkanı, İlçe Başkanları ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Saadet Partisi Yöneticileri ile Beraber Ağlasun ve Çeltikci İlçesindeydi.

Heyetin Esnaf Ziyareti ve Vatandaşlarla Sohbeti Esnasında Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İlk 100 Günde Yapacağını Açıkladığı Vaatlerinden Çiftçilerle İlgili Kısmındaki 'Kadın ve Gençlerin Sosyal Güvenlik Primlerinin Devletçe Karşılanması, Yine Çiftçilerin Bankalar ve Tarım Kredi Kooperatifinden Çektiği Kredilerin Faizlerinin Silineceği' Sözü Vatandaşlar Tarafından Sevinçle Karşılandı.

Seçimi Kazanmaları Halinde Yine Ziyarete Geleceğini ve Verdikleri Sözü Tutmamaları Halinde Vatandaşların Kendisinden Hesap Sorabileceğini Belirten Akbulut, 'Birlikte Çalışıp Birlikte Kazanıp Hakça Bölüşeceğiz, Size Söz' dedi.

İzzet AkbulutHülya GümüşCHP Burdur Milletvekili AdaylarıTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.