CHP İLÇE BAŞKANI OKTAY’DAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bir dizi ziyaretler için Bucak’a gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay’ı ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler için Bucak’a gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay’ı ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.Ziyaret kapsamında partililerle bir araya gelen Başkan Ali Okun Ercengiz, partili vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay: “Biz bugün Bucak’ta Reisi bekliyorduk ama Burdur’un Reisi geldi. Bizi çok mutlu etti. Bugün kasvetli bir gün gibi geçecekti sabah bir güneş doğdu şimdi arşa geldi ” diyerek Ercengiz’e övgü dolu sözler ederek memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından, Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay’a hediye takdim edildi.

Ali Orkun ErcengizAhmet Sedat OktayTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.