Çırağan Halı ve Mobilya'da 3 Günlük Fırsat Günleri!

Çırağan Halı ve Mobilya'da 22-24 Şubat tarihleri arasında 3 günlük fırsat günleri başlıyor. Tüm ürünlerde muhteşem indirimler ve her gün 1 çeyrek altın kazanma şansı!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Çırağan Halı ve Mobilya'da, 3 günlük fırsat günleri başlıyor.

Kampanya ile muhteşem indirimlerle sizlere hizmet veren Çırağan Halı ve Mobilya, 22,23 ve 24 Şubat'ta her günün sonunda yapacağı çekilişler ile sizlere toplamda 3 günde 3 altın veriyor.

Bugüne kadar hiç görülmemiş indirimlerle dilediğiniz ürüne sahip olun ve çeyrek altın kazanma şansını yakalayın. Büşra Yıldırımla birlikte yapılan kampanya kapsamında Bucak'a özel dev indirimler sizleri bekliyor.

Çırağan halı ve mobilya tarafından yapılan açıklamada, " tüm halı gruplarında yemek odalarında yatak odalarında mutfak masa ve sandalyeler de koltuk takımları ve Maksi takımlarda sehpa grupları ve TV ünitelerindeki muhteşem indirimleri görmek için siz değerli müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz.

Ayrıca bambi yatakta sadece bucak mağazasına özel kampanyayı kaçırmayın tüm yatak baza ortopedik yastıklar ve tekstil guruplarındaki büyük indirimlerde kampanya gününde müşterilerimizin hizmetinde olacak " denildi.

ÇIRAĞAN HALI VE MOBİLYA SARAYI

Soner KAHRAMAN 0 532 605 78 74 0 248 325 63 25

Adres: Konak Mahallesi S. Demirel Bulv. 64-B Bucak

Çırağan Halı Ve Mobilya Sarayıfırsat günlerikampanyaindirimTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.