Çocuk Sanat Evi, Kış Sergisi ile Büyüledi

-Çocuk Sanat Evi, Kış Sergisi ile büyüledi -Çocuk Sanat Evi, 4. Sınıf & Ortaokul 2020 Kış Resim Sergisi düzenlenen törenle sanat severlerin beğenisine sunuldu. Çocuk Sanat Evi, 4. Sınıf & Ortaokul 2020 Kış Resim Sergisi, Kahve Deryasında …

-Çocuk Sanat Evi, Kış Sergisi ile büyüledi

-Çocuk Sanat Evi, 4. Sınıf & Ortaokul 2020 Kış Resim Sergisi düzenlenen törenle sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Çocuk Sanat Evi, 4. Sınıf & Ortaokul 2020 Kış Resim Sergisi, Kahve Deryasında düzenlenen törenle sanat severlerin beğenisine sunuldu. ÇES Sanat Evi, 4. Sınıf & Ortaokul 2020 Kış Resim Sergisinin açılış törenine Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Meclisi Üyeleri, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen Ve Bucak Halk Eğitim Müdürü Musa Öztop katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren ÇES Sanat Evi İşletme Sahibi, Resim Öğretmeni Tuğba Demirezen, 17 yıllık meslek hayatında bir çok sergiye imza attığını, bu serginin ise sanat evinin üçüncü sergisi olduğu vurguladı.

ÇES Sanat Evinde 3 yaşından itibaren tüm yaş gruplarına sanat eğitimi verildiğini belirten Tuğba Demirezen Kış Sergisinde tuval üzerine akrilik boya ve karakalem eserlerin yer aldığını ve her tuvalin farklı birer öğrencinin eseri olduğunu kaydetti.

Öğrencileri tebrik eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Küçüklerimizin böyle güzel sanat eserleri tabi bizleri memnun ediyor, küçük yüreklerin böyle büyük işler başarması gerçekten bizler için sevinç kaynağıdır. Ben yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum bu serginin açılması sağlayan küçüklerimizin güzel eserler çıkarmasını sağlayan Çoçuk Sanat Evi Sahibi Tuğba Demirezen hocamı da kutlar başarılarının devamını diliyorum hayırlı olsun”dedi. Konuşmaların ardından sergin,in açılış kurdelesi kesilerek, sergi gezildi.

Açılış Töreninde, eserleriyle sergide yer alan öğrencilere plaketleri takdim edildi. Sergide ayrıca 4’üncü sınıf öğrencileri hep beraber pasta keserek, sergiyi kutladı. Kış Sergisi açılış töreni, ikramlar ile sona erdi.

Emrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.