Deniz Kurt:”Burdur’u Birlikte Yönetelim”

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt,beraberinde Ak Parti Burdur Miletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ile Burdur OSB'de bulunan fabrikaları ziyaret etti

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt,beraberinde Ak Parti Burdur Miletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ile Burdur OSB’de bulunan fabrikaları ziyaret etti. Fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya gelen Kurt, Burdur’u birlikte yönetmek istediğini işçilere söyledi.

Başkan Adayı Kurt yaptığı açıklamada “Şehir ekonomimizin lokomotiflerinden birisi olan Organize Sanayi Bölgemizde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Emekçi kardeşlerimizle ve işverenlerimizle Burdurumuzu konuşuyoruz. Bizlerden beklentilerini öğrenme imkanı bulduğumuz ziyaretlerimizde şahsıma ve teşkilatımıza göstermiş oldukları samimiyet ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu şehri hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

ak parti belediye başkan adayıdeniz kurtyasin uğurTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.