DENİZ KURT COŞKU İLE KARŞILANDI

Burdur AK Parti belediye başkan adayı Deniz Kurt İstanbul aday tanıtımı sonu burdur da AK Parti il teşkilatı önünde bekleyen partililer tarafından Coşku ile karşılandı .

Burdur AK Parti belediye başkan adayı Deniz Kurt İstanbul aday tanıtımı sonu burdur da AK Parti il teşkilatı önünde bekleyen partililer tarafından Coşku ile karşılandı .

Gecenin geç vaktine kadar Burdur belediye başkan adayını bekleyen Partililerin Coşku ile karşıladıkları başkan adayı Deniz Kurt kendisine gösterilen bu ilginin Burdur belediye Başkanlığı tekrar AK Parti’ye kazandırılacağını göstergesi olduğunu dile getirdi kendisini karşılayan partililere teşekkür eden Deniz Kurt inşallah Burdur belediye Başkanlığı tüm Burdurlunun teveccühü ile yeniden AK Parti’ye kazandıracaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nında katılımı ile İstanbul da yapılan 40 ilin Aday tanıtımına Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur,İl Başkanı Volkan mengi,Kadın kolları başkanı Serpil Ekinci ,Burdur Belediye başkan adayı Deniz Kurt ve eşi katıldılar.

Ak Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleriyle AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayımız, Deniz Kurt olmuştur. Burdur’umuza hayırlı uğurlu olsun.

Birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerine tüm teşkilatlarımızla tek vücut gece gündüz demeden hazırlanacak, hemşehrilerimizin de desteğiyle Burdur Belediyesi’ni inşallah AK Belediyecilikle buluşturacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi

Deniz KurtTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.