Denizli’de Üvey Oğlu Dehşet saçtı

Denizli’de yaşananan korkunç olayda . 47 yaşındaki H.S. ile üvey oğlu tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, üvey oğlu tarafından göğsünden bıçaklanan H.S. ağır yaralandı.


Denizli’de yaşananan korkunç olayda . 47 yaşındaki H.S. ile üvey oğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, üvey oğlu tarafından bıçaklanan H.S. ağır yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLANDI
Olay, Denizli’nin Yunusemre Mahallesi 6402. Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.S. (47) ile üvey oğlu M.U.Ş. (19) arasında tartışma çıktı. M.U.Ş, yanındaki bıçakla H.S’yi göğsünden bıçakladı.


DURUMU AĞIR
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. M.U.Ş, suç aletiyle olay yerinde gözaltına alındı.

Egehaber

Denizli’de bıçaklamaYaralamaDehşet saçtıTürkiyeDenizliDenizli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.