Denizli’de yaşananan korkunç olayda . 47 yaşındaki H.S. ile üvey oğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, üvey oğlu tarafından bıçaklanan H.S. ağır yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
GÖĞSÜNDEN BIÇAKLANDI
Olay, Denizli’nin Yunusemre Mahallesi 6402. Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.S. (47) ile üvey oğlu M.U.Ş. (19) arasında tartışma çıktı. M.U.Ş, yanındaki bıçakla H.S’yi göğsünden bıçakladı.
DURUMU AĞIR
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. M.U.Ş, suç aletiyle olay yerinde gözaltına alındı.
Egehaber
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)