Dr. Eser Şenkul, Söke'de Sağlık Personeliyle İstasyon Ziyareti ve Görüşmeler - Haberler

Aydın’ın Söke ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulunuyor.

AYDIN (İHA) - Aydın’ın Söke ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulunuyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Söke 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu ziyaret etti. İstasyonda görevli sağlık personelleri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen İl Sağlık Müdürü Şenkul, personellere gayretli ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İl Sağlık Müdürü Şenkul'a ziyarette, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı ile Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve İl Ambulans Servisi Başhekimi eşlik etti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

personelsağlıkbuluşmason dakikaTürkiyeAydın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.