DÜNYA KADINLAR GÜNÜN’DE ANLAMLI PROGRAM KADIN HAYATIN HER YERİNDE

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programına katıldılar.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM

Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programına katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Vali Hasan Şıldak ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hasan Güven konuşma yaptılar.

Günün anlam ve önemine binaen hazırlanan videoların gösterimi ile devam eden programda “Kadın Hayatın Her Yerinde” ve 80 yıllık evli Rukiye-Yusuf BAŞ çiftini anlatan “Uzun Yıllar Evli Olmanın Sırrı” adlı videolar gösterildi.

Program MAKÜ Kadın Sorunları Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Kadın” konulu öykü yarışmasında dereceye giren öykünün okunması ve Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Kadın” konulu gösterinin sunulmasıyla devam etti.

Programın son bölümünde ise Ulusal ve Uluslararası spor müsabakalarında İlimizi ve Ülkemizi başarıyla temsil eden bayan sporculara ve “Kadın” konulu öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Vali Hasan Şıldak, programın ardından eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Kadın Kooperatifleri ile Halk Eğitim Merkezindeki kadın kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünleri sergisini gezdi.

Öğretmenevinde düzenlenen programa başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere, Garnizon Komutanı P. Alb. Cenk Babürşah, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, kurum müdürleri, sivil topluk kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜHasan ŞıldakFatma Nur ŞıldakTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.