Ebrar Yıldız Butik Hizmetinizde Güzelliğinize Güzellik Katacak

Burdur'un Bucak İlçesi'nde Ebrar Yıldız Butik, 1 Nisan'da hizmete açıldı.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde Ebrar Yıldız Butik, 1 Nisan'da hizmete açıldı.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki işletmenin açılışına, Bucak Belediye Başkan Vekili İsmail Baştaş, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Büyük Birlik Partisi Bucak İlçe Başkanı Tekten Yılmaz, Bucak İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ve davetliler açılışa katıldı.

Davetliler Müftü Mehmet Ersöz'ün dua yapmasının ardından kesilen kurdele kesimi ile hizmete açılan Ebrar Yıldız Butik, mağazasını gezdiler.

Yaklaşık 7 Yıldır Pazarcı esnafı olan İşletme Sahibi Ebrar Yıldız, " Bucak Cumhuriyet Caddesi üzerinde işletmemizi açtık. Pazarda yıllarca hizmet verdikten sonra müşterilerimizin rahatça bizlere ulaşabilmesi için işyerimizi açtık. Ağırlıklı olarak tesettürlü ürünler bulunduruyoruz. Ayrıca pantolon, gömlek, abiye, elbise koleksiyonlarımız da bulunuyor. Tüm yaşlara ve kadınlara hitap eden ürünlerimiz mevcut. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz. Kadınlar ürünlerimiz ile güzelliklerine güzellik katacak." ifadelerini kullandı.

EBRAR YILDIZ BUTİK

TEL: 0543 451 45 43

ADRES: Oğuzhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Bucak / Burdur

açılışbutikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.