Eczane Büşra, Bucak Karapınar'da Hizmete Açıldı

2020 yılında Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Eczacı Büşra Sert tarafından işletilecek Eczane Büşra, Burdur'un Bucak İlçesi Karapınar Köyü'nde düzenlenen törenle açıldı.

2020 yılında Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Eczacı Büşra Sert tarafından işletilecek Eczane Büşra, Burdur'un Bucak İlçesi Karapınar Köyü'nde düzenlenen törenle açıldı.

2020 yılında Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Eczacı Büşra Sert tarafından işletilecek Eczane Büşra, Burdur'un Bucak İlçesi Karapınar Köyü'nde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve il yönetimi, Bucak Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve ilçe yönetimi, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Kızılkaya Belde Başkanı Mustafa Candan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak İlçe Jandarma Komutan Vekili Alperen Çatlı, Burdur İl Özel İdaresi Bilgi İşlem Müdürlüğü Cemal Acar ve davetliler katıldı. Yapılan duanın ardından Eczacı Büşra Sert, açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kestiler.

Sağlık Merkezi olan Karapınar'da eksikliği gidereceğini belirten Eczacı Büşra Sert, “ 2020 yılında Eczacılık Fakültesinden mezun oldum. Karapınar Köyümüzde 1 aydır hizmet vermekteyiz. Burada Sağlık merkezi var fakat eczane yoktu. Vatandaşlar ilaçları Bucak'tan temin etmek zorunda kalıyorlardı, bu eksikliği gidermek için burada faaliyete başladık. Açılışımıza gelerek, bizleri mutlu eden herkese teşekkürler” dedi.

ECZANE BÜŞRA

Tel: 0248 332 13 97

Adres: Karapınar Köyü Bucak / Burdur

açılışezcaneTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.