Emekli İmam, Mahalle Muhtarlığı İçin Aday Oldu

Bucak ilçesinde yıllarca imam olarak görev yapan ve emekli olan Hüseyin Güven, yaklaşan yerel seçimlerde Konak Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Bucak ilçesinde yıllarca imam olarak görev yapan ve emekli olan Hüseyin Güven, yaklaşan yerel seçimlerde Konak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Güven yaptığı açıklamada “Konak mahallesine hizmet yolunda farklı çalışma anlayışlarına açık, dinamik ve sürekli hizmeti önemseyen bir bakış açısını ön planda tutarak, mahalle halkının,komşularımın ve ailemin desteği ile aday oldum” dedi.

Muhtar adayı Hüseyin Güven, “Konak mahallesinin her zaman ve mekânda ulaşılabilir bir muhtara sahip olması hizmet anlayışımızın temellerinden birini oluşturmaktadır. Kurumsal duvarlar ve soğuk iletişim yerine ulaşılabilirlik ve çözüm odaklı bir yapıyı benimsiyoruz. bu konuda prensibimiz, işinin ehli ile çalışmaktır. Eğer layık görürseniz çok güzel bir ekiple hizmet edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

muhtaradayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.