Emrullah Ünal Alaattin Mahallesinde! Miting gibi mahalle toplantısı

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, dün akşam iftardan sonra Alaattin Mahallesi'nde mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen mahalle toplantısı, miting havasında geçti.

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, dün akşam iftardan sonra Alaattin Mahallesi'nde mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen mahalle toplantısı, miting havasında geçti.

Toplantıya AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, toplantıda, mahalle için taleplerini olduğunu belirterek, mahalle sakinlerinin isteklerini direkt Emrullah Ünal ve milletvekillerine aktardı. 900 kişiden imza topladığını belirten Muhtar İsmail Tuncer, Alaattin Mahallesi'nin yeni bir TOKİ'ye daha ihtiyaç olduğunu belirtti.

Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Alaattin Mahallesi'nin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilip, çözüm üretmek için burada olduğunu söyleyen AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, seçildiği takdirde, mahalleye yeni bir TOKİ konut projesi kazandırmak için çalışacağını ve diğer ihtiyaçları da karşılamak için gayret göstereceğini ifade etti.

Emrullah Ünal'ın Bucak için en doğru aday olduğunu ve seçilmesi halinde Bucak'a büyük hizmetler yapacağına inandıklarını belirten AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Alaattin Mahallesi'nin ihtiyaçlarının ve sorunlarının çözümü için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

AK Parti'nin Bucak'a ve Alaattin Mahallesi'ne birçok hizmet kazandırdığını ve bundan sonra da hizmetlerin devam edeceğini aktaran AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Emrullah Ünal'ın seçilmesi halinde Bucak'ın daha da güzelleşeceğine inandığını ifade etti.

Bucak'ta AK Parti'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve seçimlerde büyük bir zafer kazanacaklarını vurgulayan AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın:

Emrullah Ünal'a ve AK Parti'ye destek vermesi için mahalle sakinlerine çağrıda bulundu.

Emrullah ÜnalAlaattin Mahallesimahalle toplantısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.