Emrullah Ünal'dan veda mesajı!

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri geride kalırken, 2019 tarihinden bu yana Bucak'a hizmet eden önceki dönem Belediye Başkanı Emrullah Ünal , sosyal medya hesabından bir veda metni paylaştı.

Bucak'a hizmet etmenin şerefine onuruna kavuştuğunu belirten Ünal, “Kıymetli Hemşehrilerim, Bucaklı hemşehrilerimizin teveccühü ile göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizde birçok eser ve hizmete imza attık, imkanlarımız doğrultusunda memleketimizin her bir köşesine güzel dokunuşlar yaptık. Bu süreçte emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

"Hemşehrilerimizin takdiri her zaman başımızın üstünedir"

Başkanlığa veda eden Ünal, sözlerine şöyle devam etti:

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri neticesinde hemşehrilerimizin takdiri her zaman başımızın üstünedir. Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum. Seçim döneminde omuz omuza çalıştığımız tüm yol arkadaşlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Şehrimiz, ülkemiz, milletimiz için hayırlı olsun." diyerek Bucaklı vatandaşlara veda etti.

Emrullah Ünalveda mesajıvedaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.