Emrullah Ünal, 'Hizmet seferberliğinin devamı için oylara talibiz'

Emrullah Ünal, 'Hizmet seferberliğinin devamı için oylara talibiz' dedi. Ak Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Emrullah Ünal, hizmetlerin kesintisiz devamı için destek istiyor.

Ak Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Emrullah Ünal, hizmetlerin kesintisiz devamı için destek istiyor. Başkan Ünal, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen destekle seçimlere hazırlanarak hizmet seferberliğinin devam edeceğini vurguladı.

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI EMRULLAH ÜNAL: HİZMET SEFERBERLİĞİNİN DEVAMI İÇİN YENİDEN OYLARA TALİBİZ

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Aydın, mahalle ziyaretleri kapsamında hemşehrileri ile bir araya geliyor. Ziyaretlerde vatandaşlar, “Destek bizden, çalışmak sizden. Sizi sandıktan güçlü şekilde çıkartacağız.” sözleri ile Başkan Emrullah Ünal’a destek veriyor.

HİZMETLER HIZ KESMEYECEK

Hizmet seferberliğinin devamı ve hız kesmemesi için destek istediğini belirten Başkan Emrullah Ünal, “5 yıllık görev süresince gerçekleştirdiğim hizmetlerimle birlikte şehrimizin her mahallesinde bir iz bıraktık. Şimdi de yeniden yerel hizmetlere devam etmek için halkımızın desteğini istiyoruz. Bucak Belediyesi’nde hizmet seferberliğinin devamı için oylara talibiz. Bizim farkımız icraatlarımız. Yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatı” dedi.

 

Emrullah ÜnalhizmetseferberlikoyTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.