Emrullah Ünal’ın Onaç Park Projesine Büyük İlgi!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal'ın açıkladığı Onaç Park projesi, seçmenlerden büyük ilgi gördü. Vizyon projelerden biri olan Onaç Park projesi hayata geçirilmesiyle Bucak'ın bambaşka bir çehre alacağını söyleyen vatandaşlar, projeyi hazırlayan Ünal …

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal’ın açıkladığı Onaç Park projesi, seçmenlerden büyük ilgi gördü. Vizyon projelerden biri olan Onaç Park projesi hayata geçirilmesiyle Bucak’ın bambaşka bir çehre alacağını söyleyen vatandaşlar, projeyi hazırlayan Ünal ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Proje hakkında açıklamada bulunan Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, “Vizyon projelerimizden biri olan Onaç Park projesi ile Bucak, estetik mimariye sahip, işlevsel, çok amaçlı, modern, standartların üzerinde, örnek gösterilecek bir cazibe merkezi kazanacak” ifadelerini kullandı.

Onaç Park projesi ,Oğuzhan iskele fabrikası’nın arkasındaki alan ile Kent ormanı arasında kalan alana, içerisinde :

1- MACERA PARK

2- YÜRÜYÜŞ- KOŞU-BİSİKLET YOLU

3- ÇOCUK OYUN ALANI

4- OYUNCAK KÖYÜ

5- KIR DÜĞÜN SALONU

6- KAFETERYA

7- SU KANALI

8- MODERN MİMARİ İLE İNŞA EDİLMİŞ MESCİD

9- SPOR KOMPLEKSİ

10- PİKNİK VE DİNLENME ALANI  olan bir yaşam alanı inşa edileceği açıklandı.

İŞTE ONAÇPARK PROJESİ

Emrullah ÜnalOnaç Park ProjesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.