Evva Concept Işık Çarşı'da Bayram Kampanyası %50'ye Varan İndirimler

Bucak'ın tanınan firması Işık Çarşı, yenilen konsepti ve yeni ismi Evva Concept, Kurban Bayramı öncesinde kampanyayı başlattı.

Bucak'ın tanınan firması Işık Çarşı, yenilen konsepti ve yeni ismi Evva Concept, Kurban Bayramı öncesinde kampanyayı başlattı.

2021 yılında giyim sektöründen çıkıp Işık Çarşı mağazası komple yenilenerek ışık çarşı adına Evva Concept adını da ekleyerek ışık çarşı Evva Concept ismiyle mobilya, halı, yatak, ev tekstili, perde, züccaciye, gelinlik çeşitlerinin kapsamını da artırarak büyümeye devam ediyor. 

Birçok ürünü bünyesinde barındıran Evva Concept, Kurban Bayramı öncesinde başlattığı özel kampanya ile sizlere uygun fiyatlarla kaliteyi sunuyor.

Koltuk Takımı, Yatak Odası ve Yemek Odası takımlarında kampanya başlatan Evva Concept, teşhir ürünlerinde %50, güncel ürünlerde ise %30 indirimlerle hizmetinizde.

4 Temmuz Pazartesi günü başlayan dev kampanya, 8 Temmuz Cuma günü sona erecek. 5 gün boyunca devam edecek Kampanya bitmeden bu büyük fırsatlardan yararlanmayı kaçırmayın...

IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT ( BAŞKA ŞUBESİ YOKTUR ) Adres: Oğuzhan Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No:49 (Bacak Gıda Yanı ) Bucak Tel: (248) 325 0 100

kampanyaindirimTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.