Evva Concept'te Dev Kampanya Başlattı %50'ye Varan İndirimleri Kaçırmayın!

Bucak'ın tanına firması Işık Çarşı, yenilen konsepti ve yeni ismi Evva Concept Bucak Halkına kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Bucak'ın tanına firması Işık Çarşı, yenilen konsepti ve yeni ismi Evva Concept Bucak Halkına kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

2021 yılında giyim sektöründen çıkıp Işık Çarşı mağazası komple yenilenerek ışık çarşı adına Evva Concept adını da ekleyerek ışık çarşı Evva Concept ismiyle mobilya, halı, yatak, ev tekstili, perde, züccaciye, gelinlik çeşitlerinin kapsamını da artırarak büyümeye devam ediyor.

Işık çarşı Evva concept olarak İpek Mobilya, İnegöl mobilya, İdaş yatak, Karmen halı, Bahariye halı, Linea halı, crea halı, Emsan mutfak gereçleri, homend küçük ev aletleri, brilliant perde, ve taç ev tekstili gibi en çok tercih edilen markalarının bayiliğini almıştır. Ayrıca İzmir'in en gözde gelinlik üreticilerinin Bucak bayiliğini alarak hazır ve özel dikim en son moda gelinlik, bindallı ve nişanlık modellerinin satışını yapıyor.

Evva Concept Bayrama özel koltuk takımlarında dev kampanya başlattı. 

Dev kampanya ile 20 Bin TL ile 27 Bin TL arasındaki koltuk takımları, bayrama özel 10 Bin TL ile 16 Bin TL fiyatlarla sizleri bekliyor.

25 Nisan Pazartesi günü başlayan dev kampanya, 29 Nisan Cuma günü sona erecek. Kampanya bitmeden bu büyük fırsatlardan yararlanmayı kaçırmayın...

IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT

Adres: Oğuzhan mah. Hoca Ahmet Yesevi cad. No:49 (bacak gıda yanı ) Bucak

Tel: (248) 325 0 100

kampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.