Fahrettin Kayacan, Yetmiş Evler Mahallesi için adaylığını duyurdu

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı 70 Evler Mahallesi muhtar adaylığı için Fahrettin Kayacan adaylığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Bucakta bir muhtarlık adaylığı daha açıklandı. Fahrettin KAYACAN Yetmiş evler mahallesi Muhtar adaylığını ilan etti.

Yıllardır, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Yetmiş Evler mahallesinde yıllardır ikamet etmekte olan Kayacan, mahallenin giderek göç alan ve gelişen bir mahalle olduğunu bu sebeple taze bir kana ve tempolu bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Mahallede yapımı devam eden hizmetleri tamamlamak ve yeni hizmetleri eksiksiz ve vakit kaybetmeden hayata geçirmek için iyi projelerle adaylık kararı aldığını açıklayan Kayacan, gençliği, dinamikliği ve çalışkanlığı ile kısa zamanda uzun bir mesafe katedeceğini belirtti.

Muhtar Adayı Fahrettin Kayacan, Çocukların eğitimine katkı sağlayacak ve aileleri ile birlikte katılabilecekleri kültürel faaliyetlerin organize edilmesi hususunda çalışmalar yapacağını, mahalle sakinlerinin birbirlerini daha yakından tanıyıp kaynaşması, mahalle bilincinin güçlenmesi için sosyal etkinliklerin düzenleneceğini söyledi.

Son olarak mahallede güvenli, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ortamın inşası için çok çalışacağını ifade eden Kayacan, seçimin tüm adaylar ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Fahrettin KayacanYetmişevler MahallesiBucak muhtar adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.