Bucakta bir muhtarlık adaylığı daha açıklandı. Fahrettin KAYACAN Yetmiş evler mahallesi Muhtar adaylığını ilan etti.
Yıllardır, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Yetmiş Evler mahallesinde yıllardır ikamet etmekte olan Kayacan, mahallenin giderek göç alan ve gelişen bir mahalle olduğunu bu sebeple taze bir kana ve tempolu bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Mahallede yapımı devam eden hizmetleri tamamlamak ve yeni hizmetleri eksiksiz ve vakit kaybetmeden hayata geçirmek için iyi projelerle adaylık kararı aldığını açıklayan Kayacan, gençliği, dinamikliği ve çalışkanlığı ile kısa zamanda uzun bir mesafe katedeceğini belirtti.
Muhtar Adayı Fahrettin Kayacan, Çocukların eğitimine katkı sağlayacak ve aileleri ile birlikte katılabilecekleri kültürel faaliyetlerin organize edilmesi hususunda çalışmalar yapacağını, mahalle sakinlerinin birbirlerini daha yakından tanıyıp kaynaşması, mahalle bilincinin güçlenmesi için sosyal etkinliklerin düzenleneceğini söyledi.
Son olarak mahallede güvenli, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ortamın inşası için çok çalışacağını ifade eden Kayacan, seçimin tüm adaylar ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.
Burdur Bucak Yetmişevler Mahallesi muhtarını seçti! Burdur'un Bucak ilçesinde Yetmişevler Mahallesi'nde Fahrettin Kayacan, mahallenin yeni muhtarı seçildi.
70 Evler Mahallesi'nde muhtar adayı olan Fahrettin Kayacan, mahalle sakinlerine seslenerek 'Geleceğimiz için birlikte çalışalım' sloganıyla azalarını duyurdu. Detaylar haberimizde...
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in iş birliğiyle, Onaç ve Yetmiş Evler Mahallelerinin yolları yenilendi.
Bucak Yetmişevler Mahallesi'nde Muhtar Fahrettin Kayacan tarafından düzenlenen aşure etkinliği, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Dayanışma ve birlik mesajları verildi.
Burdur'un Bucak ilçesinde vatandaşlar, çöp konteynerinin dereye atılmasına isyan etti.
Yetmişevler Mahallesi Muhtarı Özkan Aktan, mahalle için eksikleri yetkililere ileterek mahallenin güzelleşmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar (0)