FEDERASYON BAŞKANI ERCAN BAŞKAN İNAN’IN İSTİFA ETMEMESİ İÇİN YARIN BUCAK’A GELİYOR

Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan’ın 13 Temmuz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Çok Değerli Esnaf Kardeşlerim Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanlığından İSTİFA ediyorum.Tek sucum Esnafım icin çalışmak” ifadelerine yer vermişti.

Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan’ın 13 Temmuz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Çok Değerli Esnaf Kardeşlerim Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanlığından İSTİFA ediyorum.Tek suçum Esnafım icin çalışmak” ifadelerine yer vermişti.

Başkan İnan, Yönetim Kurulu’na İstifa Dilekçesini Verdi
Başkan İnan, istifa dilekçesini yönetim kuruluna teslim ederek onaya sundu.

Yönetim kurulu, Başkan İnan’ın istifa dilekçesini, ” Biz bu istifayı kabul etmiyoruz. Bugüne kadar esnafı birbirine kenetlemek için yapılmış projelerin ve Başkan İnan’ın arkasındayız. Bugüne kadar görevini layıkı ile yapmış olan başkanımızın bundan sonra da görevini yapmaya devam etmesini istiyoruz” sözleriyle reddettiler.

Bucak Yeni Sanayi esnafı da Başkan İnan’ın arkasında olduklarını belirterek, istifa etmesini değil eskisinden daha fazla çalışmasını istediklerini dile getirdiler.

Yaşanan olayların üzerine Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Bucak’ı ziyaret ederek Başkan İnan ile bir araya gelecek. 15 Temmuz Çarşamba günü saat 15:30’da Bucak’a gelmesi beklenen federasyon başkanı Ercan, basın açıklaması yapacak.

Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odasıİsmail İnanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.