Fiyatlar aldı başını gitti! Burdur'da kira fiyatları hız kesmiyor

Burdur'da artan döviz kurları ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle kira fiyatları zirveye ulaştı. 5 yıllık bir bina içinde bulunan daireyi 10 bin lira altında kiralamak artık neredeyse hayal oldu.

Burdur'da kira fiyatları aldı başını gitti

Burdur'da kira fiyatları, artan döviz kurları ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle zirveye ulaştı. 5 yıllık bir bina içinde bulunan daireyi 10 bin lira altında kiralamak artık neredeyse hayal oldu. Kiralık dairelerin bulunduğu internet sitelerinde aile için özellikle 3+1 daireler 13 bin liraya kadar kiralanabiliyor. 2+0, 2+1 apartlar ise kiralık fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Kira fiyatlarındaki artış, vatandaşların yaşamını olumsuz etkilemeye başladı. Neredeyse asgari ücretle aynı seviyede olan kira fiyatları, vatandaşları çaresiz bırakıyor.

Yeni yılda kira fiyatları ne olacak?

Aralık ayında açıklanacak asgari ücretin ardından kira fiyatlarında bir artış olup olmayacağı da merakla bekleniyor. Bazı uzmanlar, asgari ücretteki artışın kira fiyatlarına yansıyacağını ve kiraların daha da artacağını tahmin ediyor.

kira fiyatıkira fiyatlarıkiraTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.