GAZİ MECLİSİ GEZİSİ MEYVESİNİ VERDİ İLLER BANKASI İHALEYİ DUYURDU

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy ve Ağlasun Muhtarlarının yapmış olduğu Gazi Meclisi gezisinde Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile görüştüler. Bu görüşmede Ağlasun ilçesinin ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri Başkan Ali Ulusoy Burdur Milletvekillerimize …

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy ve Ağlasun Muhtarlarının yapmış olduğu Gazi Meclisi gezisinde Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile görüştüler. Bu görüşmede Ağlasun ilçesinin ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri Başkan Ali Ulusoy Burdur Milletvekillerimize ilettiler.

Ankara ziyaretlerinin ilk meyvesini Ağlasun İlçesi aldı. Ankara ziyaretinin hemen arkasından Ağlasun belediyesi Kanalizasyon ve İçme Suyu yapımı için girişimler başlatıldı. İller Bankası Anonim Şirketi Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından açık ihale yapılacağı resmi olarak duyuruldu.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy

“Hükümetimizin projesi olan ve desteği ile SUKAP kapsamında hayata geçen içme suyu ve kanalizasyon projemiz 27.02.2020 tarihinde ihaleye çıkmıştır. Ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Başta syn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a burdur milletvekillerimiz syn Bayram Özçelik ve Yasin Uğur a Ak Parti İl Başkanımız Volkan Mengi ye belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunarım. her aşamada destek olan çok değerli Ağlasun halkımıza gönelden teşekkür ederim. Bu süreci halkımızla el ele vererek atlatacağımıza inancım sonsuz. Yapacak işimiz çok ama yılmadan yorulmadan gece gündüz demeden Ağlasun için çalışmaya devam edeceğiz. Gönlümüz Ağlasun işimiz Ağlasun.” dedi.

SUKAP PROJESİTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.