Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'dan Başkan Güngör'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kızılkaya Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Burdur'un Bucak ilçesi Kızılkaya Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın, Kızılkaya Belediyesi ziyareti sonrasında Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, bir takım açıklamalarda bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı İlkay Güngör, "Burdur ziyaretleri münasebetiyle ilimize teşrif eden Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sadir Durmaz beyefendi beldemize gelerek bizleri onurlandırmıştır." dedi.

Ziyaret esnasında, Başkan İlkay Güngör'ün göreve geldiği günden bugüne yaptığı projeleri inceleyen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, çalışmalarından dolayı Başkan İlkay Güngör'e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Güngör, " Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız projeler ve hizmetlerden tek tek haberdar olan ve hepsinde desteği bulunan başkanımız bundan sonrası projelerimizde de hiçbir zaman desteğini esirgemeyeceğini dile getirmiştir.

Beldemize ziyaretlerinden dolayı başta Genel Başkan Yardımcısımız Sn. Sadir Durmaz Beyefendiye teşekkür ediyor ve bizleri yalnız bırakmayan MHP Burdur İl Başkanı Sn. Hikmet Ökte'ye, İl Başkan Yardımcısı Sn. Gültekin Oktay ve Mustafa Gün'e, Çeltikçi Belediye Başkanı Sn. Adnan Bilkay'a, MHP Bucak İlçe Başkanı Sn. Süleyman Demirezen'e ve ilçe yönetimine, MHP Çeltikçi İlçe Başkan Sn. Erdoğan Evsen'e ve ilçe yönetimine, Uğurlu Köyü Muhtarı İbrahim Mutlucan'a, Belediye meclis üyelerime, mahalle muhtarlarıma ve çok kıymetli Kızılkayalı vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

İlkay GüngörKızılkaya BelediyesiSadir DurmazTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.