Göktürk Camii Burdur Tefenniye çok yakışacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, önümüzdeki günlerde Göktürk Camii Projesinin yapımına başlanacağını duyurdu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, önümüzdeki günlerde Göktürk Camii Projesinin yapımına başlanacağını duyurdu.
TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımızın dışında, Göktürk, Fatih ve Zafer Mahallesindeki vatandaşlarımızın da yoğun talebi üzerine Başkan ALAGÖZ'ün 2019 seçim beyannamesine eklediği Göktürk Camii Projeninin arsa temini ve proje çizimleri tamamlandı.
Başkan ALAGÖZ Göktürk Camii Projesinin, Belediye Vatandaş işbirliği ile önümüzdeki günlerde yapımına başlanacağı bilgisini sosyal medya hesabından duyurdu.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ yaptığı açıklamada, "2019 yılında, özellikle TOKİ konutlarında ikamet eden hemşerilerimizin ve Fatih Mahallemizde ki hemşerilerimizin yoğun talebi üzerine seçim beyannamemize koyduğumuz Göktürk Camii’nin arsa temini ve projesi bugün itibariyle tamamlanmış, Belediye Vatandaş işbirliği ile önümüzdeki günlerde yapımına başlanacaktır.
Projenin temini ve geliştirilmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve kendi uyguladıkları bir projeyi kullanmamıza izin veren Konya, Meram Belediyesine Şahsım, Belediyem ve siz değerli İlçe Halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Göktürk Camii, gerek 1000’in üzerindeki nüfusu ile TOKİ konutlarına, gerek Fatih Mahallesine gerekse de Fethiye - Ankara yolu üzerinde olması sebebiyle yoldan geçen vatandaşlarımıza hizmet edecektir. Camimizin yapımında maddi olarak katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın belediyemize başvurmaları önemle rica olunur.
Yapılacak olan Göktürk Camii’nin siz değerli hemşerilerimize, İlçemize Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Tefenni BelediyesiÜmit AlagözyatırımTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.