Gölhisar’da anlamlı bağış! Taziye çadırları teslim alındı

Gölhisar Belediyesi’ne hayırseverler tarafından bağışlanan taziye çadırları envantere kazandırıldı. Başkan Sertbaş teşekkür etti.

Gölhisar Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle önemli bir ihtiyacı daha karşılamış oldu. Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada taziye çadırlarının belediye envanterine kazandırıldığını duyurdu.

Başkan Sertbaş, Ayşe ve Mehmet Yılmaz ile Mustafa Tuğrul ve Zübeyde Yavuzkara Tuğrul adına bağışlanan taziye çadırlarının teslim alındığını belirtti. Yapılan bu bağışın, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan durumlarda vatandaşlara önemli kolaylık sağlayacağı ifade edildi.

Bağışta bulunan ailelere teşekkür eden Sertbaş, “Başta şahsım ve Gölhisar halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun, Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

 

Gölhisar Belediyesitaziye çadırıburdur haberTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.