GÖLHİSAR’DA BİR İLK: GIDA BANKASI KURULUYOR

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilçede gıda bankası kurulacağını duyurdu.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilçede gıda bankası kurulacağını duyurdu. Hayırsever vatandaşlardan alınan gıda bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşacağı bir çalışmada bulunan Başkan Sertbaş ”Şimdi siyaset zamanı değil, oncu, buncu zamanı hiç değil, şimdi el ele verip, birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukları yenme zamanıdır” dedi.

İşte Başkan Sertbaş’ın ‘Gıda Bankası’ paylaşımı;

Haydi Gölhisarlı Hemşerilerim… Yeni kuracak olduğumuz gıda bankası ile siz hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız gıda bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.

Şimdi siyaset zamanı değil, oncu, buncu zamanı hiç değil, şimdi el ele verip, birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukları yenme zamanıdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, “Biz Bize Yeteriz” yeter ki, bir olalım, birlikte hareket edelim.

Sizlerde gıda bağışında bulunarak ihtiyaç sahiplerine destek olmak istiyorsanız; 0.542 435 3580 nolu irtibat numarasından bize ulaşabilirsiniz.

gölhisar belediyesigıda bankasıTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.