Gölhisar’da Bülent Okunakol’a Büyük İlgi

İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, seçim çalışmalarını akşamları yaptığı mahalle toplantıları ile sürdürüyor. Gittiği her yerde halkın teveccühü ile karşılanan Bülent Okunakol, belediyecilik çalışmalarında ekipleri ile Gölhisar'ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Göreve …

İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, seçim çalışmalarını akşamları yaptığı mahalle toplantıları ile sürdürüyor.

Gittiği her yerde halkın teveccühü ile karşılanan Bülent Okunakol, belediyecilik çalışmalarında ekipleri ile Gölhisar’ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

Göreve gelmeleri halinde, mahallelerde hayata geçirecekleri büyük projeleri ile sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini belirten Okunakol, “İlçemizde etrafında park alanları, pastahane, çay evi gibi ve daha donanımlı diğer ihtiyaçların da görebileceği en mükemmel bir sosyal ve kültürel faaliyetleri ile birlikte zaman geçirebileceği mükemmel bir ortam olacak. Allah nasip ederse bir örneğini önce biz yapar, herkes o örnekten başka yerlere de taşıma gayreti çabasına gireceklerdir” dedi.

Bir çok projesi olduğunun altını çizen İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, 31 Mart’ta Gölhisar’ın İYİ Belediyecilik ile tanışacağını ifade etti.

Bülent OkunakolBelediye Başkan adayıTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.