Gölhisar'da Sulama Sezonu Açılış Tarihi Belli Oldu

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, kuraklık nedeniyle 22 Nisan'da Yapraklı Barajı'ndan sulama suyu verileceğini açıkladı. Sulama sezonu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Gölhisar'da Sulama Sezonu Açılıyor!

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, kurak bir mevsim yaşandığını belirterek, 22 Nisan Pazartesi günü Yapraklı Barajı'ndan sulama suyu verileceğini açıkladı.

"Üretici ve Çiftçi Dostu Belediyecilik Çalışmalarımız…"

Sertbaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sulama Sezonu Toplantısı Gerçekleştirildi… Tüm Çiftçilerimiz için kurak bir mevsim yaşanmakta. Kuru mahsül buğdaylar için 22 Nisan Pazartesi günü, Yapraklı Barajı Sulama Suyu açılacaktır. Tüm üreticilerimize bereketli bir sezon diliyorum. Toplantımıza katılım sağlayan Çavdır Belediye Başkanım Ali Okan Yücel’e, Dsi Gölhisar Sulama Birlik Başkanım Rasih Kuşkonmaz’a, Çavdır ve Gölhisar Ziraat Odası Başkanlarıma, Değerli Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum…"

Toplantıda konuşan diğer yetkililer de kuraklık nedeniyle bu yıl sulama sezonunun önemini vurguladılar ve üreticilere sulama suyu kullanımı konusunda tasarruflu olmaları çağrısında bulundular.

Sulama Sezonuaçılıştarihİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.