GÖLHİSAR’DA UÇURTMA ŞENLİĞİNDE YARIŞMA HEYECANI

Burdur ili Gölhisar İlçesinde 23 Nisan 2019 salı günü uçurtma şenliği düzenlendi. Gölhisar Belediyesi tarafından organize edilen Uçurtma şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Burdur ili Gölhisar İlçesinde 23 Nisan 2019 salı günü uçurtma şenliği düzenlendi.

Gölhisar Belediyesi tarafından organize edilen Uçurtma şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Gölhisar Belediye başkanı İbrahim Sertbaş şenliğe katılanlara bir yandan uçurtma verirken yanında ikramlarda da bulundu .

Başkan SERTBAŞ ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel “Uçurtma Şenliğini” yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik.Belediyemiz ve Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte çocuklarımız aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendiler.Belediye çalışmalarımız kapsamında ailelerimizin çocuklarıyla beraber daha fazla vakit geçirmelerine yönelik çeşitli projelerimiz bulunmaktadır. İnşallah ilçemizde hedeflediğimiz bu projeleri gerçekleştirerek, halkımızın hizmetine sunacağız”dedi .

Uçurtma şenliğine katılan öğrenciler ve aileleri Başkan İbrahim Sertbaş ve ekibine teşekkür ediyor devamını istiyoruz dediler .

Uçurtma ŞenliğiYARIŞMATürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.