Gölhisar Devlet Hastanesi'nde doktor var, cihaz yok!

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde 2 göz doktoru bulunuyor, fakat cihaz sıkıntısı çekiliyor.

Bölge Hastanesi olma noktasında emin adımlarla ilerleyen Gölhisar Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz hafta kadrosuna katılan yeni doktorlarla gücüne güç katmaya devam ediyor.

Fakat geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan 2. Göz Doktoru Ali Güç’ün, mevcut göz doktoru Zülfiye Köktaş ile birlikte aynı anda hasta kabul edemediği ortaya çıktı. Devlet Hastanesine muayene için giden vatandaşların 2 doktor olmasına rağmen, bir hafta bir doktorun diğer hafta diğer doktorun hasta kabul ettiği gerçeği ile karşılaştılar.

Bu durumun neden olduğu sebebi kısaca araştırıldığında ise cihaz eksikliği sebebi ile ikinci polikliniğinin aktif edilemediği öğrenildi.

Konu hakkında konunun gündeme gelmesini isteyen vatandaşlar; “Hayırseverlerimizden, siyasi büyüklerimizden, bürokratlarımızdan bu konuya el atarak hastanemize ikinci göz polikliniği için gerekli teçhizatların kazandırılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

gölhisargundem

Gölhisar Devlet HastanesiTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.