GÖLHİSAR KONAK MAHALLESİ OKUL PROJESİ İNŞAATI BAŞLADI

31 Mart yerel seçimlerinde bilindiği üzere başkan adayları kitapçıklar halinde vaat ettikleri projelerini bir bir sıralayıp seçmene ulaştırmış ve bilgi vermişti.

31 Mart yerel seçimlerinde bilindiği üzere başkan adayları kitapçıklar halinde vaat ettikleri projelerini bir bir sıralayıp seçmene ulaştırmış ve bilgi vermişti. Burdur merkez ve ilçelerinde kıyasıya süren proje tanıtımları 31 mart günü son bulmuş ve artık söz verilen işlerin yapımına başlanılması bekleniyordu.

Başkan İbrahim SERTBAŞ hızlı çıktı..

Ak Parti Gölhisar Belediye Başkanı ‘Sertbaş’ seçim kitapçığında belirttiği ve çok önem verdiği konak mahallesi okul projesi için kurban kesildi kazma vuruldu..

Başkan Sertbaş facebook hesabından yaptığı açıklamada;

”Seçim kitapçığımız da belirttiğimiz Konak Mahallesi okul projemizin startını bugün gerçekleştirdik. Okul yapılacak alanda Gölhisar Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke, Ak Parti İlçe Başkanımız Ayhan Kanural ve mahalle Muhtarlarımız ile birlikte kurban keserek inşaatı başlattık. Tüm

Gölhisar halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

OKUL PROJESİAk Partiİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.