GÖLHİSAR ZİRAAT ODASI GEÇMİŞ DEĞERLENDİRMESİ VE GELECEK PLANLAMASI

Gölhisar Ziraat Odası Başkanı Rıza Şenol ve ekibi birinci yılını doldurdu. Geçen bir yıl içerisinde neler yaptıklarını ekibiyle birlikte değerlendiren Rıza Şenol, gelecekte neler yapılması gerektiği hakkında da istişare yaptılar. Birinci Yılını dolduran Başkan Şenol …

Gölhisar Ziraat Odası Başkanı Rıza Şenol ve ekibi birinci yılını doldurdu. Geçen bir yıl içerisinde neler yaptıklarını ekibiyle birlikte değerlendiren Rıza Şenol, gelecekte neler yapılması gerektiği hakkında da istişare yaptılar. Birinci Yılını dolduran Başkan Şenol yola çıktığı tüm ekibiyle aynı kararlılık ve aynı heyacanla yola devam ettiklerini söyledi. “Nereden nereye geldik” diyen Rıza Şenol ekibiyle birlikte gelecekte neler yapabileceklerini konuştular.Başkan Şenol   “Tüm ekibimi verdikleri her türlü destek için teşekkür ederim. Ayrıca çiftçi dostlarımızı ve üyelerimizide teşekkür eder, Tüm öneri ve taleplerinin takipcisi olacağımızın sözünü tekrar veriyor 2020 yılının hayırlı ve bereketli geçmesini diler selamlarımızı iletiriz.” dedi.

Rıza ŞenolTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.