Gülpa Ev Yemekleri Yeniden Hizmetinizde

Kadın bir girişimci tarafından Bucak'ta hizmete açılan Gülpa Ev Yemekleri 18 Ekim Pazartesi günü yeniden hizmete açılıyor.

YEMEKLERİ KENDİSİ YAPIYOR; TENCEREDE PİŞİRİYOR

Yemekleri kendisinin yaptığının altını çizen Gülsüm Güleç Talayman, “Yemeklerimizde birinci sınıf ürünler kullanıyoruz.Hatta tereyağını, salçasını ya da başka ürünleri kendim yapıyorum.Burada yemeklere katıyorum.

40 kişilik salonumuz var.Yine çocuk parkı da bulunuyor.Bizler tencere yemeği yapıyoruz. Sanayi tipi olarak değil, evde ne hazırlıyorsanız ,onu burada yiyebiliyorsunuz.Yani bir anlamda anne yemeklerini burada bulabileceksiniz” diye konuştu.

FİX MENÜ FİYATI 25 TL

Fiyatların çok uygun olduğunu belirten Talayman, " Her gün 4 çeşit yemeğimiz çıkacak, fix menü fiyatımız sadece 25 TL'den hizmet sunacağız. Tatlı ve çay müessesemizin ikramıdır. Ayrıca ekmek arası Tantuni + içecek 15 TL, ekmek arası Saç Kavurma + içecek menümüz ise 15 TL'dir Uygun fiyatlarla Bucak Halkına hizmet veriyoruz. Paket servisimiz yok. Sadece burada yiyebilirsiniz.Tüm müşterilerimizi bu lezzetli yemekleri tatmaya bekliyoruz” dedi

GÜLPA EV YEMEKLERİ

ADRES: Mehmet Akif Mah. Hökez Bulvarı No: 68 Bucak

Ev YemekleriTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.