Güneş, baştan aşağı yakacak! Kavrulacağız

Hava sıcaklıklarının hafta ortasına kadar artacağı ve mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyredeceği belirtiliyor.

Hava sıcaklıklarının hafta ortasına kadar artacağı ve mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyredeceği belirtiliyor.

Bu hafta yanacağız! Burdurlular dikkat

Hava sıcaklıkları hafta ortasına kadar artacak, hafta sonunda ise hissedilir derecede azalacak. Yapılan son değerlendirmelere göre halen mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölge genelinde etkisini artırması bekleniyor.

Sıcak hava dalgasının 27.07.2023 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarına ineceği tahmin edilmektedir.

(Antalya: 35-42C, Muğla: 35-41C, Isparta 33-39C, Burdur 35-41C)

Sıcak hava dalgası nedeniyle bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

[H]23445[/H] [H]23432[/H]

sıcaksıcaklıkmeteorolojik uyarımeteoroloji uyarısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.