Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yusufça’da sıcak asfalt çalışmaları başladı. MHP heyeti çalışmaları yerinde inceleyerek, daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na iletilen yol talebinin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yusufça’da ulaşım konforunun artırılması amacıyla beklenen sıcak asfalt çalışmaları başladı. Çalışmalar dolayısıyla MHP Burdur teşkilatından bir heyet Yusufça’ya giderek bölgede incelemelerde bulundu.
Heyette İl Başkan Yardımcıları Emre Ünlü, Serhan Pekşen ve Ahmet Çelik, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, MHP Gölhisar İlçe Başkanı Yasin Bozkurt, KAÇEP Gölhisar Başkanı Betül Süral ve belediye meclis üyeleri yer aldı.
Yapılan açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun MHP Burdur İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Yusufça yolunun sıcak asfalt ihtiyacının gündeme getirildiği belirtildi.
Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ile birlikte yolun mevcut durumunun Bakan Uraloğlu’na aktarıldığı ifade edilirken, talebin ardından sıcak asfalt çalışmalarının başlamasının memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.
Açıklamada, çalışmaların başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile çalışmada emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür edildi.
Başlayan sıcak asfalt çalışmasının Yusufça ve Gölhisar’a hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)