Herkes merakla bekliyordu! AK Parti Burdur'da ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor! İşte tarih

AK Parti Burdur'da ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak? AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 Şubat 2024 Cumartesi günü Burdur'un ilçelerindeki AK Parti belediye Başkan adayları açıklanacak.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, 10 Şubat 2024 Cumartesi günü Burdur Merkez MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenleyeceği bir törenle ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. Saat 14:00'te başlayacak olan törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Hasan Basri Yalçın da katılacak. Tüm hemşehriler davetli. AK Parti, 2024 yerel seçimlerine ilişkin stratejisini ve adaylarını kamuoyuyla paylaşacak.

 

Tüm hemşehriler törene davetlidir.

AK Parti'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 14:00'te Burdur Merkez MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/İnsan Hakları Başkanı Sayın Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla 2024 Yerel Seçimleri'nde Burdur'un ilçe belediye başkan adaylarımızın tanıtımı gerçekleştirilecektir.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi törene davet ediyor, saygılarımızı sunuyoruz."

belediye başkan adaylarıbaşkan adayı31 Mart Yerel SeçimleriAK PartiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.