Hülya Gümüş Bucak Perşembe Pazarında

Bucak ilçesinde kurulan pazarda vatandaşlarla sohbet eden Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, 'CHP iktidarında üreten köylümüz kazanacak' dedi.

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, Bucak ilçesinde kurulan pazarda vatandaşlarla sohbet etti. Gümüş, "Pazara malını satmak için köyünden gelen insanlarımız ve hemşerilerimiz, maalesef günün sonunda, belki de buraya harcamış olduğu yakıt parasını karşılayabiliyor ve bu anlamda durum vahim" dedi.

Milletvekili adayı Hülya Gümüş, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve partililerle birlikte, Bucak ilçesinde Perşembe pazarını ziyaret ederek vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi.

"CHP İKTİDARINDA ÜRETEN KÖYLÜMÜZ KAZANACAK"

Gümüş, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Pazardayız bugün. Hem esnafın ve vatandaşlarımızın ve köylülerimize hayırlı işler diledik. Maalesef son ekonomik kriz insanların alım gücünü ciddi anlamda bitirmiş durumda.

Pazarda malını satmak için köyünden gelen insanlarımız ve hemşerilerimiz, maalesef günün sonunda, belki de buraya harcamış olduğu yakıt parasını karşılayabiliyor ve bu anlamda durum vahim.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımız da fiyatların pahalılığından yakınıyor. Herkes soğanın fiyatını, domatesin fiyatını söylüyor. Alım güçlerinin düştüğünü söylüyor.

Biz, buraya umut olmak için geldik, insanlara güven ve huzur vermek için geldik. Onların vermiş oldukları emeklerini karşılamak için bir anlayış değişikliğine ihtiyaç olduğunu tekrar ifade ettik ve buna talip olduğumuzu söyledik. Emin olun, bu yakında bu pazarda hizmet veren değerli Bucaklı hemşerilerimizin yüzü gülecek ve biz buna inanıyoruz.

Bu ülkenin kaynakları çok fazla, kaynakların doğru alana aktarılmasıyla ilgili çok ciddi problemler var. CHP iktidarında, üreten köylümüz kalkınacak ve herkesin yüzü gülecek. Buna canı gönülden inanıyoruz ve bunun sözünü de buradan bütün Bucaklı hemşerilerimizin huzurunda vermiş olalım."

Hülya GümüşCHP Burdur Milletvekili AdaylarıAhmet Sedat OktayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.