Hülya Gümüş'e Bucak Sanayinde yoğun ilgi

Bayram sonrası seçim ziyaretlerini sürdüren CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, Bucak'ta Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, Ramazan Bayramı'nın ardından seçim ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Pazartesi sabahında Bucak'ta Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Gümüş, esnafların geçmiş Ramazan Bayramını kutladı, hayırlı işler diledi.

Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Hülya Gümüş, beraberinde CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Kadın Kolları Başkanı Tutku Ay, Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Osman Kızıltan ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem CHP Bucak İlçe Başkanı Aziz Yıldız ve CHP Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Sanayi sitesinde esnafla buluştu.

Her ziyaret ettiği esnafın "Bizim Kız" diyerek nitelendirdiği Hülya Gümüş, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Değerli büyüklerimin hem bayramlarını kutladım hem de desteklerini istedim. Sağolsunlar bana çok ilgi gösterdiler. Onların kızıymışım gibi davrandılar. Bende onları aile büyüklerim olarak görüyorum. Sanayi sitesinde çalışan tüm emekçilerimize kolaylıklar diliyorum. Hayırlı işleri olsun. Yorulmadan, usanmadan, bıkmadan ilk gün ki heyecanımız ile gezmeye devam ediyoruz. Tek tek dolaşıp herkesin derdine ortak olmaya, sohbetine dahil olmaya çalışıyoruz. Birlikte başaracağız " ifadelerini kullandı.

Hülya GümüşCHP Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.