Hülya Gümüş'ten İşçilere Sabah Sürprizi! Erken Saatlerde Onları Dinledi

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, sabah saatlerinde işe gitmek için servis bekleyen işçilerle bir araya geldi. Her durakta işçilerle birebir görüşerek taleplerini dinledi ve selam verdi.

CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, sabah saatlerinde işe gitmek için servis bekleyen işçilerle bir araya geldi. Hülya Gümüş, her durakta işçilerle birebir görüşerek onların taleplerini dinledi ve emekçilere selam verdi. Sabah saatlerinde karşılarında Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş'ü görenler hem şaşırdı hem de kendilerine verdiği değer için teşekkür etti.

CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, sabahın erken saatlerinde işçilerle buluşarak, onların taleplerini ilk ağızdan dinleme fırsatı buldu. Görüşmeler sırasında Hülya Gümüş, "Sabahın erken saatlerinde mesaiye giden hemşerilerimizle buluşmak, onların taleplerini dinlemek bizim için son derece önemli. Henüz gün doğmadan yola çıkan ve çalıştıkları yerlere gitmek için soğukta bekleyen işçi ve emekçi hemşerilerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." dedi.

İşçiler de Hülya Gümüş'e talep ve beklentilerini ileterek, çalışma koşulları, toplu taşıma imkanları, işe giriş çıkış noktalarındaki sorunlar gibi konularda görüşlerini paylaştılar.

Hülya GümüşişçisabahsürprizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.