İbrahim Nanecioğlu, Birleşik Krallık İngiltere Londra Merkezli AWORLDPRESS Yayın Kurulu Üyeliğine Seçildi
NNC Haber Basın Kuruluşu Kurucu Başkanı İbrahim Nanecioğlu, Birleşik Krallık – İngiltere, Londra merkezli AWORLDPRESS basın organında Yayın Kurulu Üyeliğine seçildi. Bu önemli gelişme, Nanecioğlu’nun yerelden uluslararası basına uzanan kariyerinin en prestijli adımlarından biri olarak dikkat çekiyor.
İbrahim Nanecioğlu Kimdir?
7 Şubat 1963’te Burdur’un Bucak ilçesinde doğan İbrahim Nanecioğlu, eğitim hayatında ve iş yaşamında kararlı bir başarı grafiği ortaya koydu.
1974 – Atatürk İlkokulu
1977 – Bucak Ortaokulu
1980 – Burdur Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü
2005 – Bucak Necati Topay Lisesi
2007 – SDÜ Bucak Hikmet Tolunay MYO, Pazarlama-Reklam (Önlisans)
2012 – Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans)
2017-2019 – Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Lojistik ve İİBF Yüksek Lisans
Ticaret ve Medya Hayatı
Çocukluk yıllarında babası Mustafa Damar ile birlikte Bucak’ta nane şekeri satarak iş hayatına atılan Nanecioğlu, bugün Bucak’ın simgesi haline gelen sipsi şekerinin üretim ve satışını sürdürerek yöresel bir değeri yaşatmaya devam ediyor.
2000 yılında medya yolculuğuna başlayan Nanecioğlu, kurucusu olduğu NNC Medya ile Burdur, Isparta ve Antalya’da güçlü bir marka haline geldi. NNC Haber, kısa sürede bölgenin en çok takip edilen ve güvenilir basın kuruluşlarından biri olmayı başardı.
Uluslararası Görev
Nanecioğlu’nun Birleşik Krallık İngiltere Londra merkezli AWORLDPRESS’te Yayın Kurulu Üyesi olarak seçilmesi, Türk basını için de uluslararası alanda önemli bir temsil gücü anlamına gelmektedir.