İl Özel İdare bütçesi: 106 MİLYON TL

Burdur İl Genel Meclisi Kasım ayı 20’inci birleşimi, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı’nın başkanlığında toplandı. Yoğun bütçe mesaisinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan yeni bütçeyi oyladı. Oylama öncesi bir konuşma …

Burdur İl Genel Meclisi Kasım ayı 20’inci birleşimi, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı’nın başkanlığında toplandı. Yoğun bütçe mesaisinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan yeni bütçeyi oyladı.

Burdur İl Genel Meclisi Kasım ayı 20’inci birleşimi, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı’nın başkanlığında toplandı. Yoğun bütçe mesaisinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan yeni bütçeyi oyladı. Oylama öncesi bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, “İnşallah 2019 yılı bütçemizin ilimize, köylerimize, ilçelerimize, memleketimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bütçe Komisyonumuzdaki arkadaşlar, bir aya yakın bir çalışmada, yoğun bir mesai yaptılar. Elimizdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek açısından bütçemizi oluşturdular. İl Genel Meclisi üyelerimiz tüm köylerimizin ihtiyaçlarını değerlendirerek, bütçe komisyonumuza sundu. Bazı ilçelerimizin teklifleri genelde meclisimize geldi bütçe komisyonumuza aktardık dolayısıyla biz yine temenni ede3riz ki bu süreçte eğer ek kaynaklar bulabilirsek, meclisimiz ek bütçe yapabilir, bu yolda açıktır. Yeni bütçemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen bütçe komisyonumuz ve il genel meclisi üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bütçenin hazırlanmasında özel idaremizin çalışanlarının büyük çabaları oldu zaten bildiğiniz gibi bütçe hazırlanırken, Sayın Valimiz başkanlığındaki İl Encümeninden bir teklif geliyor ve bu teklif üzerinde biz bu çalışmaları yapıyoruz. Bu bütçenin oluşmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Bağcı, konuşmasının ardından oturumu açtı. İGM 20’inci birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan ve 44 kalemde ayrılan 2019 yılı bütçesinin 106 milyon TL olduğu açıklandı. İl Genel Meclisi üyeleri, 44 kaleme ayrılan tüm ödenekleri tek tek oyladı. Burdur İl Özel İdaresi 2019 yılı bütçesi olan 106 milyon TL, İGM üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. İGM Üyeleri, birleşimin dilek ve temenniler bölümünde yeni bütçenin hayırlı olmasını diledi.

 

İGMMuzaffer BağcıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.