Burdur

İl Özel İdare bütçesi: 106 MİLYON TL

Burdur İl Genel Meclisi Kasım ayı 20’inci birleşimi, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı’nın başkanlığında toplandı. Yoğun bütçe mesaisinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan yeni bütçeyi oyladı. Oylama öncesi bir konuşma …

İl Özel İdare bütçesi: 106 MİLYON TL

Burdur İl Genel Meclisi Kasım ayı 20’inci birleşimi, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı’nın başkanlığında toplandı. Yoğun bütçe mesaisinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan yeni bütçeyi oyladı.

Burdur İl Genel Meclisi Kasım ayı 20’inci birleşimi, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı’nın başkanlığında toplandı. Yoğun bütçe mesaisinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan yeni bütçeyi oyladı. Oylama öncesi bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, “İnşallah 2019 yılı bütçemizin ilimize, köylerimize, ilçelerimize, memleketimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bütçe Komisyonumuzdaki arkadaşlar, bir aya yakın bir çalışmada, yoğun bir mesai yaptılar. Elimizdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek açısından bütçemizi oluşturdular. İl Genel Meclisi üyelerimiz tüm köylerimizin ihtiyaçlarını değerlendirerek, bütçe komisyonumuza sundu. Bazı ilçelerimizin teklifleri genelde meclisimize geldi bütçe komisyonumuza aktardık dolayısıyla biz yine temenni ede3riz ki bu süreçte eğer ek kaynaklar bulabilirsek, meclisimiz ek bütçe yapabilir, bu yolda açıktır. Yeni bütçemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen bütçe komisyonumuz ve il genel meclisi üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bütçenin hazırlanmasında özel idaremizin çalışanlarının büyük çabaları oldu zaten bildiğiniz gibi bütçe hazırlanırken, Sayın Valimiz başkanlığındaki İl Encümeninden bir teklif geliyor ve bu teklif üzerinde biz bu çalışmaları yapıyoruz. Bu bütçenin oluşmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Bağcı, konuşmasının ardından oturumu açtı. İGM 20’inci birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan ve 44 kalemde ayrılan 2019 yılı bütçesinin 106 milyon TL olduğu açıklandı. İl Genel Meclisi üyeleri, 44 kaleme ayrılan tüm ödenekleri tek tek oyladı. Burdur İl Özel İdaresi 2019 yılı bütçesi olan 106 milyon TL, İGM üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. İGM Üyeleri, birleşimin dilek ve temenniler bölümünde yeni bütçenin hayırlı olmasını diledi.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İGM’nin 2022 yılı parasal giderleri 24 milyon 47 bin TL
Yerel Yönetim

İGM’nin 2022 yılı parasal giderleri 24 milyon 47 bin TL

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Denetim Komisyon Başkanı İrfan Seçen , 2022 yılı hesap denetim raporunu okudu.

Baka Yönetimi Kurulu Burdur’da Toplandı
Yerel Yönetim

Baka Yönetimi Kurulu Burdur’da Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, yeni yılın ilk olağan toplantısını Burdur’da gerçekleştirdi. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısına; Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ile BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ve uzmanlar katıldı.

Bucak Ak Parti SKM'de coşku dolu kalabalık
Bölgesel

Bucak Ak Parti SKM'de coşku dolu kalabalık

İftar sonrası toplanan Bucaklılar adeta miting havasında gerçekleştirdikleri toplantılarla seçim ruhunu günden güne hissettiriyorlar.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Ünerler ailesine teşekkür
Bölgesel

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Ünerler ailesine teşekkür

Emrullah Ünal'da iftar veren Ünerler ailesine teşekkür ederek Ramazan iftar yemeklerinin devam ettiğini belirtti.

Vali Öksüz, Mehmet Uzel Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileriyle İftarda Bir Araya Geldi
Bölgesel

Vali Öksüz, Mehmet Uzel Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileriyle İftarda Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, iftarda Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler ile buluştu.

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 29 Mart hava durumu
Bölgesel

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 29 Mart hava durumu

Burdur, Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova 29 Mart Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 29 Mart hava durumu raporu