İlyas Delen Kocaaliler'e Müjdeli Haber: 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Yapılıyor!

Burdur Bucak AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, Kocaaliler için 2024 yatırım programına A2 tipi 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu yapılacağını müjdeledi.

Burdur Bucak AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, Kocaaliler'e müjdeli bir haber verdi. Delen, yaptığı açıklamada, belde için Sağlık Bakanlığı tarafından 2024 yatırım programına A2 tipi 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu yapılacağını duyurdu.

KOCAALİLER 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONUMUZ 2024 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Burdur Bucak AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen yaptığı açıklamada, " Beldemiz için Sağlık alanında yapmayı hedeflediğimiz A2 tipi 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonumuz için Burdur Milletvekilimiz Mustafa Oğuz ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcımız Kürşat Kırbıyık ile görüşerek YATIRIM SÖZÜNÜ aldık.

Projenin tamamlanması ile Beldemizde sağlık alanında büyük bir açığı kapatmış olacağız. Beldemiz ve civar köylerimize hizmet verecek olan acil sağlık istasyonumuz beldemize hayırlı olsun.

Beldemizin her bir hizmet ve projesine destek veren, daima yanımızda olan Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Oğuz ve Sn. Adem Korkmaz’a teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

 

İlyas Delen112 Acil Sağlık İstasyonuKocaaliler Beldesibelediye başkan adayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.