İNMAK Yapı Market Mobilya'dan 1. yıla özel seramik indirimi

İNMAK Yapı Market Mobilya, 1. yılını kutlamak için seramik ürünlerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!

İNMAK Yapı Market Mobilya, 1. yılını özel bir kampanya ile kutluyor! "Hayalinizdeki ev bizimle mümkün, gelin birlikte tasarlayalım" sloganıyla başlatılan bu özel kampanya ile kaliteli ürünler dev indirimlerle sunuluyor.

Kampanya kapsamında, seramik ürünlerinde büyük bir indirim fırsatı sizleri bekliyor. Sadece 159,90 TL'ye şık ve kaliteli seramik ürünlerini sahip olabilirsiniz. İster evinizin farklı alanlarında kullanabilir, ister dekorasyonunuzu yenilemek istediğiniz herhangi bir mekânda kullanabilirsiniz.

İNMAK Yapı Market Mobilya, 1. yıl kutlamalarımızda siz değerli müşterilerine teşekkür ederek, bu özel dönemde sizlere en iyi ürünleri en avantajlı fiyatlarla sunma amacıyla kampanyayı başlattıklarını duyurdu.

Hayalinizdeki evi gerçeğe dönüştürmek için İNMAK Yapı Market Mobilya'nın geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla birlikte tasarlamaya davetlisiniz. Kampanya dönemini kaçırmayın, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın almanın keyfini çıkarın!

Adres: Yeni Mahalle Kapalı Perşembe Pazarı karşısı

Tel: 0552 404 51 76

Instagram : inmak_yapi_market_mobilya

İNMAK Yapı MarketseramikindirimkampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.