İsmail Kan Gölhisar Milli Eğitim Şube Müdürü Oldu.

İsmail Kan Gölhisar Milli Eğitim Şube Müdürü Oldu. 2016 Yılında başladığı Çavdır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ayrıldı.

İsmail Kan Gölhisar Milli Eğitim Şube  Müdürü Oldu. 2016 Yılında başladığı Çavdır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 14 Ağustos 2023 pazatesi itibarıyla ayrılan İSMAİL KAN Gölhisar Milli Eğitim Şube Müdürü oldu. Gölhisar Milli Eğitim şube Müdürü  İSMAİL KAN yaptığı paylaşımda 16/08/2016 tarihinde başladığım Çavdır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bugün itibarıyla ayrıldım. Bu süreçte güzel bir yedi yıl geçirmeme destek olan İlçe Milli Eğitim müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelimize, tüm okul yöneticilerimize, tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Yeni görev yerim memleketim Gölhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Rabbim memleketime layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Her zaman olduğu gibi şiarımız: Avazeyi bu aleme Davud gibi şal Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş. Dedi.

İsmail KanGölhisar Milli Eğitim MüdürüTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.